Hemmeligheden bag evig skønhed

MP Motor & Marine er autoriseret forhandler af Cramer havemaskiner.

Gennemført kvalitet 
I Cramers 15.000 m3 store produktionshaller fremstilles havemaskiner med de mest moderne produktionsmetoder i den for forhandlere og forbrugere ønskede topkvalitet. Alt plademateriale skæres præcist i et fuldautomatisk laserskæreanlæg. Efter en korrosionshæmmende behandling afsluttes der med pulverlakering. Og motorerne på vores maskiner er udvalgt til at give den bedste ydelse med den laveste støj og det mindste energiforbrug. De nyeste og mest miljøvenlige teknikker hører sammen med Cramer siden de første vindmølledele blev produceret for mere end 175 år siden.

Cramers maskiner er designet til langvarig og gentagen brug
Overfladebehandlingen har været gennem en skånselsløs salttågetest. Det lakerede emne påføres ridser der når helt ind i metallet, før det udsættes for en stærk salttåge. Rusten som komme i ridserne må ikke undergrave lakken mens testen varer. Normalt er målet i maskinbranchen ca. 300 timer. I autobranchen er det 650 timer. I vores proces når vi over 1.000 timer.

Kom godt igang med din robot
Vi tilbyder installation og service på robotplæneklippere, så du hurtigt kan være køreklar. Uden for sæsonen vil din robot have godt af at blive opbevaret tørt og sikkert, og naturligvis at blive klargjort til foråret. Kontakt os og hør nærmere om vinteropbevaring, eftersyn og installation.

Find og køb dine produkter – klik her